U bevindt zich in: Pagina - Service
Service

Retourneren van artikelen

Hier vindt u informatie over het retourneren van onbeschadigde artikelen. Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen of wanneer dit defect is geraakt, dan verwijzen we u naar de informatie over Garantie.

U kunt een artikel dat u bij ons gekocht heeft, binnen 14 dagen retourneren. U verzoekt ons om een artikel terug te nemen. U krijgt per mail een Retournummer dat u vermeld op de bevestigings e-mail. Zonder deze bevstigings e-mail wordt een retour niet verwerkt en blijft de betalingsverplichting bestaan. U stuurt het artikel na aanvraag naar ons terug. De verzendkosten komen hierbij voor uw rekening.

Na ontvangst van het artikel zullen wij vervolgens tot crediteren van het artikel overgaan.

 

Retouradres

U kunt het artikel, mits deze geen sporen van gebruik vertoont, in de oorspronkelijke verpakking, inclusief alle toebehoren, de originele factuur/pakbon met op de achterzijde het ontvangen retournummer en de reden van retour ingesloten, retourneren naar onderstaand adres

Sando Skelters

Veilingweg 9

NL 4697RB Sint-Annaland

 

Let op! Als u een artikel buiten de gestelde voorwaarden of zonder aangegeven reden of retournummer terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen en kunnen wij besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met onze orderdesk info@sando-skelters.nl  Bellen mag natuurlijk ook!

 

Verkeerd artikel ontvangen

Controleer altijd of het artikel dat u ontvangt hetzelfde is dat u besteld heeft. Mocht u per ongeluk een ander artikel hebben ontvangen, dan kunt u dit uiteraard kosteloos om laten wisselen.

Neem hiervoor contact op met de orderdesk info@sando-skelters.nl.  Bellen mag natuurlijk ook!

 

Incompleet artikel ontvangen

Als na ontvangst blijkt dat niet alle toebehoren in de verpakking zijn ingesloten, dan willen we dit graag, kosteloos, aanvullen.

Neem hiervoor contact op met de orderdesk info@sando-skelters.nl. Bellen mag natuurlijk ook!

 

Garantie

Voor alle artikelen op onze webshop gelden fabrieksgaranties. Dat betekent dat u recht heeft op de reguliere garantiebepalingen zoals de fabrikant van het artikel heeft bepaald. Deze garantiebepalingen zijn specifiek voor elk artikel en u vindt ze terug in de meegestuurde documentatie. Mocht u vragen hebben of wilt u aanspraak maken op de garantie, dan kunt u contact opnemen de orderdesk: info@sando-skelters.nl. Bellen mag natuurlijk ook!

 

Kosten voor een reparatie

Alle reparaties worden door een erkend bedrijf afgehandeld. Als het defect niet binnen de garantiebepalingen valt, zoals val- stoot of waterschade, oneigenlijk gebruik of de door de fabrikant bepaalde garantietermijn, dan ontvangt u daarover bericht van ons. U kunt daarna aangeven of u akkoord gaat met reparatie (tegen het aangegeven bedrag) of dat u afziet van verdere afhandeling. In het laatste geval kunt u uw artikel terugkrijgen met een eventuele rekening voor onderzoekskosten en transportkosten.

 

Klachten

Voor vragen kunt u contact opnemen met info@sando-skelters.nl bellen mag natuurlijk ook! Onze medewerkers helpen u graag verder.

Is uw klacht na contact met ons niet verholpen? Dan kunt u deze schriftelijk indienen bij sandoskelters.nl.

Stuur uw klacht onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats :


Sando skelters

Veilingweg 9

NL 4697RB Sint-Annaland

 

Zodra we uw brief hebben ontvangen, sturen we u een ontvangstbevestiging met een klachtenregistratienummer. Een definitief antwoord kunt u normaliter binnen 7 werkdagen verwachten.

 

Contact | Voorwaarden | Privacybeleid | Sitemap